Skolstart 31 aug.

Idag var ju den stora dagen, igen, känns inte lika stort som när man började första klass precis, men ändå. En skolstart är en skolstart. Så är det bara. Kul att träffa alla och va igång. Som fadder för nya rookiesarna, spännande och mycket skoj! Och, ja, visst ser de småa ut! :P

Full fart från start. Började ju som vanligt med prydligt skrivna anteckningar, efter första timmen blev det mer kladd och till slut mest bara streck som jag tror ska föreställa bokstäver. Tveksamt. Tänkte renskriva det imorn. När jag ska hinna det. Lyssna på den denna underbara första vecka:

Måndag: Start, lek med rookies.
Tisdag: Skola, ledig kl 12-18. Kl.18 Preparty och sen Kårenpremiär.
Onsdag: Börjar 9.15, går till 16. kl 17, 6kamp. (lät lite skumt att skriva sexkamp) Sen Pubrunda på det.
Torsdag: Heldag, som onsdagen. Powernap (PN) är definitivt inplanerat!
Fredag: Ledig. Är nykter på kvällen när vi har Djungelparty och sen Kårendisco.
Lördag: ELBA (fest fest fest fest fest)
Söndag: Ledig Bakis.


Haha, sena kvällar, tidiga mornar! Lite sömn, men sova får man göra när man har tid.
Vinet fixat, boxen i kylen, bara att köra hårt. Kommer bli en del cola på det här.. Och imorn ska jag fixa massa matlådor så är'e klart! FINT! Ses!

Strö lite socker på mig

Söndag - vilodag? Noway!

Goddagens! Klockan är ju 13.31 och jag vet egentligen inte hur jag har tid att sitta här.
Om en halvtimma måste jag börja fixa iordning mig och åka till Friskis, ska ha familjepasset kl 15. Samlas 14.30.
Klockan 16.30 kör jag mitt pass! Premiär i Västerås!! Jag ÄR nervös!  Sitter och paniklyssnar igenom låtarna. Försöker tagga ner.  Går sådär. Tror jag har vätskebrist så hinkar vatten. Kommer ju bli två kilo tyngre om jag dricker mer..  TAGGA NER OCH TAGGA TILL!!

Måste packa mina grejer, och gladast att jag kom ihåg att hämta skivan som jag har mitt pass på!

Wish me luck!

The famous day.. after. 29 augusti.

Tackar alla underbara goingar för gårdagens kväll på BMB. Kalaskul!  Duojag - Bandet a la bohuslän, spelade, otroligt va bohuslänsk man känner sig ibland alltså. Andra gånger inte alls. Bakis idag, konstigt? Nej. Dagen efter känns alkohol som en satans B-uppfinning. Usch..
Men, kul var det, och man lever bara en gång. Dags att försöka pallra sig in i duschen och kanske göra nåt vettigt. Eller inte.
Tagga till för faddersittningen ikväll :)

Tjinglings<3

Ps!

Jag kom på lösningen till det problematiska problem som dök upp med SJ. De hade rätt, men gav mig två biljetter. Smart. Egentligen.

Nu ikväll har jag kommit på att jag egentligen har massor att göra. Ajfan. Så imorn, måste jag fort som fan, sätta fart. Äter pannkakor till frukost nu när klockan är över 00.00. Det måste ju spara massa tid?
Jo, pappa hade skickat ett paket till mig med väskor, och gin! hahaha! Han är för rolig! Men pappsen har allt smak  :) (för det mesta) Riktigt nöjd! TACK PAPI!

Imorn:
Ringa kvartersvärden som ska komma hit.
Friskis, på söndag gäller det
BMB
FEST

Det blir sängen nu! Tjing!

Ut på vägarna igen

Denna vecka, om en vecka skulle börja på en fredag, har varit mest fläng hit och dit. Från Vässan - Sthlm - Uddevalla - Lysekil - Trollhättan - Och åter igen till Vässan ikväll. Har precis bokat biljett och är lika nervös som alltid att SJ ska glömma bort att skicka smsbiljetten till mig. Tänk om de glömmer!
Ha! När man talar om trollen!  Got it! :)
Vad skulle förresten hända om man svarade något mer än OK på deras check-in sms?

MEN VA FAN! Nu fick jag en till smsbiljett. Men på en helt annan tid! Den första (som jag bokade) gick 15.33. Den andra (som jag inte bokat!) går 16.56, och enligt SJs tabell går det ju inte ens ett tåg då! Exakt vad hände nu?!
Tänker ta det 15.33 iaf.

Ska strax ta en tur ner på stan och hämta glasögonen, passet och förmodligen slinka in på nån affär som jag egentligen borde undvika. So time to go! 

Ses på tåget. (Eller inte.)

Update!

Hej kära sockerbitar och nötter!

Ja, jag har saknat er. Massor! Nu har jag, efter mycket strul, datorabstinens, och många långa tysta dagar utan musik, äntligen fått min dator Mimmi tillbaka. Det är toppen :) Och laddaren låter inte ens! Förut lät den mer som en liten grinig unge som inte fått glass. Tackar Nilla stort som sa till mig att det var ett uppenbart fel på den. Hade jag väntat mer än en vecka hade försäkringen gått ut. Och de hade blitt dyrt. Nilla är en pärla!

Nu ska jag sammanfatta dessa massa dagar, utan kronologisk ordning. för jag minns inte riktigt när allt hände. Men att det har hänt, så mycket kan jag garantera :) Men jag får sålla lite så ni orkar läsa allt.


TENTOR - jag har pluggat och pluggat, men räcker inte alltid hela vägen. Men, det hade gått mycket sämre om datorn fungerat. Man hittar inte så många ursäkter utan dator. Men några.. vissa undrar jag ju hur jag kom på.. typ, flytta om kläderna i garderoben,  frosta av frysen, torka ur skåpen i köket, sortera skor i en snygg ordning (typ 4 gånger om dagen..) Eh.. ja.. Plugga var det ju.

KSS Kräftskiva Sprit o olig kväll, jag hade garanterad mest skum över mig på Sjökrogen. Sen blev de ju Pluto såklart. Jag var lätt på en annan planet! Fy fan vilken fest :) Nudistkräftskiva planerad tills nästa år. Kalas! Bra idé föds oftast på fyllan. Eller hur det nu var? ;)

SKOR - Oh, dessa underbara varelser! Love them! Köpte sju par på två dagar :) Me liike looove! Fyllde upp den sko-överfulla hallen så snyggt! Blev allt från, sommar, sensommar, party, höst och vinterskor. Och ett par till mamma också. Är jag snäll eller är jag snäll?

JOBB - japp, jag har jobbat, och jag har jobbat klart. Och spenderat första lönen på ett ögonblick. Imorn kommer nästa. Spara, ska jag testa. Åter till Nilla, Penganunna och lilla boken! Vilken investering :)

PH - Paradise Hotel, a al Danmark har kära Eleonor kastat mig in i, efter en kort resumé. Fruktansvärt pinsamt, men ändå så poänglöst roligt! Det riktiga EleonorPHberoende har inte riktigt gripit tag om mig, men det kommer väl. :P

THAILAND
- vi har spanat ut vart vi ska bo, men inte riktigt kommit oss för att boka än. Det är ett projekt på G.

FEST
- Ja! Fest har det varit. Fina sådana, fulla sådana. Men, förbannat roliga! Mera sånt! Jag minns inte allt, men det vet ju inte jag ändå.

STOCKHOLM - Åkte bakfull på ett överfull tåg till Sthlm och Ulrika sommarställe på kräftskiva, hann inte ens nyktra till efter fredagens fest innan nån hällde upp ett nytt glas på lördagen. Tacka och ta emot. Haha! Riktigt kul var det. Fick även visa prov på min extrema vanor med sjön och båtar...
Ulrika: Ta in tampen.
Jennifer: Va? Vadå?
Ulrika: Tampen! Men aaaaah.... SNÖRET!

FRISKIS - jag har satt ihop nästan hela mitt friskispass till hösten! Hjärtligt välkomna!

Kort sammanfattning var detta, men jag kan ju inte avslöja allt.. ;)
Puss och gosig natt!

Det blir vad man gör det till, i alla lägen!


Hold on! 26 aug.

Keep your eyes open :) Ikväll kommer uppdatering av bloggen och sammanfattning för de över 20 missade bloggdagarna! Det ni! Hold on!

<3

Söndag - 2 aug

JAG HAR JOBBAT MIN SISTA DAG FÖR DENNA SOMMAR!
(nu är det bara att plugga! Inte för att det är så bara.. Men ändå)

Och idag fick jag ett råd från en numera fd. patient: Välj en kille som är lugn och sansad.
Medan en tanta sa till mig att "du är så ung, att du inte behöver bestämma mig för nån pojk därute, de finns i massor, det gäller bara att hitta en som är som en själv."

Helt plötsligt gick deras råd  isär.

Analys: Alla har vi olika filosofier här i livet.

RSS 2.0