Söt och klen

Hej Världen!

Imorse hade jag en kvarts sovmorgon. Jag insåg dock liiite sent att detta innebar att man INTE kunde ta en kvarts längre sömn i sängen och en längre frukost än vanligt. Det höll inte. Tio minuter sen. Inte så farligt ändå.

Började en grå måndagsmorgon med föreläsning om "Depression och ångest" Intressant. Men inte riktigt så uppmuntrande. Vinterdepression förstår jag finns. Det är ju så sjukt tråkigt när det är natt när man vaknar, och kolsvart natt när man kommer från skolan. Glad att året inte kommit dit än! (Jag kan omöjligt vara gjord för att bo i detta land?!)

Detta ledde till en mental utmattning och somnade direkt när jag kom hem. Vaknade yr och tyckte att allt var skit.
Ja, ni hör ju! Det låter inte riktigt som mig, jag vet. Usch. Har sällan huvudvärk men lyckades dra på mig det och en del yrsel. Kul. Not. Gick ner till Sara och gnällde lite.

Dr Sara
ställde den viktiga frågan: "Är det en dag när Skit allt är skit?"
Och ja, nånstans där var jag väl.
Diagnos: "Klen och söt"

Försökte bota med Panodil och pannkakor med grädde (enda jag hade grejer hemma till). Gick sådär. Är ju glad att jag pluggar till sjukgymnast. Har ju ingen framtid som hemmafru. Somnade om.

Riktigt känner hur effektiv jag är. (Elleeer?!) Men, får väl se det som skönhetssömn. Har jag tur kanske jag vaknar upp lite sötare imorn?


When you think it is nothing left to loose, take at look of what's in front of you.

Nästan tomt på Hilde

Jag har följande aktiviteter att välja på:

*  diska ett monsterberg av disk (wiie..)
* Ställa ner skorna som jag gömt i städskåpet (för att få plats med fler i hallen!) så att det skulle vara möjligt att få in dammsugaren på plats igen (som stått framme ett antal dagar.. och som jag har klivit på och snubblat över sen dess)
* möblera om, men det är inte så motiverande eller behövligt just nu
* plugga, vilket onekligen skulle behövas
* hitta på valfri onödig aktivitet
* gå ut och supa

(Plus att jag har snott grannens tvättid så jag tvättar för fullt)

Mitt upp i detta ska tilläggas att ALLA brudarna lämnat huset, Sara har ju underhållt mig en stund iaf, tills hon föll för frestelsen att åka till pojkvän. Tack baby. Tack. Men, vi åt våfflor med glass, sylt och grädde i alla fall :)

Det är fest någonstans i detta underbara House of Hilde. Kanske ska bjuda in mig. Eller så.. filar jag fötterna, gosar ner mig i sängen och läser nån av alla hundra miljoner tidningar som Carro "råkade" pracka på mig, eller så kankse man ska va duktig och kolla lite på föreläsningsanteckningarna.

Suck, måste fixa lite pappersgrejs för Friskis inför imorn. Varför kommer man på sånt nu?

Tjing världen, tjing.

Return?

Hej gullungar!

Tänka er, att jag har en minut över. Bara för er. Typ. Ska sanningen fram ser jag halvhjärtat på Idol med kära Sara som just nu i reklampausen grämer sig över att allt är "äckligt". Och JA, vi är så, så sjukt mätta. Som vanligt.

Dagen till ära, har spenderats med Sara, en sån där riktigt tjej, eller idag har hon i alla fall varit det. Jag fick henne att köpa en ny mascara, dag och nattkräm, strumpbyxor och ett riktigt tjejlinne :P Hon blev så söt så.
Jag var ju tvungen att göra nåt åt hennes negativa attityd till mina tjejiga förslag tills halloweenfesten. Kan inte avslöja mina genuina förslag här, men hur som helst protesterade Sara och skulle vara "ett drygt tjockis-barn, Karlsson på Taket" Jag skrattar, jag skrattar så jag dör på denna fantastiska tjej! <3


Jag gick INTE in på Bianco idag, Sara va riktigt stolt över mig! :)


Soon

Uppdate kommer.
Jag ska bara hitta en lucka. men jag har ingen planering, så de kan bli när som. Men chill. De är på G.

Puss.

Lördag - 3 oktober

Det är lustigt hur fort tiden tickar på. Det är lustigt hur man disponerar den. Och det är lustigt hur man planerar den. Det är ännu lustigare hur extremt roligt de blir när man inte planerar den.

Idag hade jag en fantastiskt bra idé om att jympa, städa, stan med Klyftan och sen plugga. (ev. en film om kvällen skulle räcka till det) När jag nu skriver detta, måste jag erkänna att jag låter extremt tråkig. Så, sån tur är tedde sig inte dagen på detta vis. Efter jympan med de små busiga barnen blev det en typ 20 minutersträning gym. Erkänn rätt bra start en lördag morgon? Efter en lång sväng med massa tjöt och shopping med Klyftan, skor, kjolar, tröjor, smycken.. så rååååkade vi, jättehungriga, (för alla er som inte vet, shopping är en träningsform!), ramla in på Kalle på spången. Middag och en rejäl fika, mätt så jag dör. Jo seriöst! Sju timmar kalaskul tid. Trött och mätt ska jag nu roa mig med att spana på väder och filosofera. Eller, jag vet inte. Kan ju hända att jag gör nåt helt annat också. Vi får se. För jag planerar inte.

Skönaste filosofin om tid jag hört idag
:

"Vad är det alla stora
tror de kan förlora
ja, vad är det som de vinner
de måste va en tävling"



Skönaste filosofin av Klyftan idag:

"Alltså, jag kanske borde sluta köpa kläder,
så att jag skulle kunna använda alla de andra?
Eller?"


Har btw en tanke om att sluta shoppa så förbannat mycket. Klyftan kom med idén om budget, vi tänkte ge det ett försök i alla fall. Nångång.

Tjing!





RSS 2.0