Med stora steg

Det var en gång, en dag, by the way så var den dagen idag. Fröknarna Hilde hade bestämt morgonpromenad kl 9. I en ambitös anda ställde jag alarmet på kl 8. När detta skrälle gick igång, kom generositeten fram och lungt kunde det sovas vidare till typ 8.45. Varför skulle jag upp åtta?! Allt var lugnt tills jag kom till kruxet..  hade ju råkat dra på mig en fin träningsvärk i adduktorgruppen efter gårdagens gym. Hoho! Äntligen träningsvärk! Skrattar så ont de gör, men på nåt sadistiskt vis är det så gött.
Träningsvärk - min nya bästa vän. Välkommen.


Adduktorgruppen, here it is.
(för er som ej är så bevandrande i anatomin, kallas detta även "insida lår")


Upp kom jag på nåt vänster, och ut kom vi och härligt var det :) Då gick de ju bra! Så nice att jag fick fortsätta ensam ett varv runt ringen de la City. Nice nice! Efter en alldels för lång dusch blev det plugg, har faktikst läst en del idag. Känner mig riktigt duktig. Typ. Som en paus, tog jag med Klyftan och knatade runt Rockisfemman. Även kallad "Trollskogen", med stora kliv tar backarna slut fortare. Nu blir det the-kväll med mig själv och mina storslagna tankar som jag bollar med mitt ego. Kommer vi fram till något mer storslaget än vanligt, så kommer detta publiceras imorgon.


"När vi kommer är det bäst du går"

Keep rocking

Har kryat på mig en hel del. Känner mig typ bra. Kom på halv tre i gårdagsnatten: Ophs, leda pass med småa barnen kl 10. Sov hårt. Men det gick strålande, dock helt slut efter allt hoppa/kryp/rulla/åla/spring och spelat på mina teatraliska kunskaper. Inget stoppar mig nu, hoppas jag.

Hade fet ångest över gårdagens moffa på bion (ja jag skrämde slag på alla. jag blev livrädd och sen blev resten rädda för att jag skriker. Fail film? Fast den var bra, egentligen) så jag tog en kort sväng på gymmet. PINSAMT hur mycket man tappat i styrka. Nog för att jag inte gymmat sen i april (?!) men ändå! Kommer ha träningsvärk imorn. Härligt!!
Så nu ska de köras igång, tar de lite chillt imorn me promenader. Insåg att jag har ju faktiskt gratis träning på Friskis :) Så, det gäller ju att använda! I love it!

Just get back up

Filosofier - 24 september

Tänk va tiden går fort, innebär det att jag oftast har roligt? Men gosh va med tid som försvinner på onödigt blaha. (varför har jag en blogg egentligen? "för det är lite kul." / Varför finns facebook? "för att det är rätt bra. faktiskt. även om det borde haverera varannan vecka så man kan sluta logga in där" / Varför har dygnet bara 24 timmar? Vem kom på det?! / Vem bestämmer vad du ska göra? "Det är faktiskt bara du." ).

Imorn ska jag inte ens starta datorn. Och inte på hela helgen. Hoppas jag. Eller ja, jag lär väl få totalabstinens nångång, så, inte före kl 19 iaf. Så kanske jag får nåt gjort i pluggande-väg. Det behövs. VERKLIGEN!! Får totaltokidiotipanik på mig själv (ja det var ett egenkomponerat ord). Är jag så hopplös som jag tror emellanåt? Eller är jag bara väldigt dålig på att planera (vilket jag har lärt mig att man inte ska, för de går bara inte iaf.) ? Eller är jag bäst på ursäkter?! Eller nåt annat? Msn är inte min vän förresten. Dislike. A lot. Jag måste ta tag i mitt liv. Med plugg, hälsa och livet i största allmänhet. Hej fredag nu kör vi. Det är cirkus 3 timmar kvar tills dess. Tagga till!

Idag taggade jag genom att sova. Fattar inte hur mycket jag kan sova. Jag som sällan sover mycket. Så, jag är nog sjuk. Gillar inte att vila. Det är sjukt tråkigt!! Så för att ha kul har jag:

gått en vända på stan och råkade springa på 3-säljare som fixade nytt modem (tror jag?) till mig. Råkade svänga in på Vila också, och där sprang lite pengar ifrån mig, men nöjd blev jag med dagens fynd :)
Cyklat vilse, inte helt vilse, men lite.. "Hej, jag är borttappad"
Firat en fin vän på hans 21 års dag. Mysigt :)
Ringt och grattat en annan vän som också fyllde år idag, ytterligare en som klarar Systembolaget numera. Insåg att vi inte pratat på nästan en månad, det hinner hända en del. Det gäller att ta vara på dagarna!


We are not what you think we are - we are golden

Finbesök av Pappsen

Skräll! idag har jag slagit rekord. Snoozat en och en halv timma. Inte likt mig, men de behövdes :) Stan med Carro, terrorisera Sara med porttelefonen och sen plinga sönder ringklockan, och vi är sååå roliga. Fattar inte att vi dör av skratt lika mycket varje gång :P

Finbesök av pappsen, investerat i en skohylla. Jo, angående gårdagens tanke, jag lämnade in skorna till skomakaren. 4 par i alla fall. Pappa fick ingen smärre chock, inte förfärad, han har ju själv sponsrat och köpt flera av dem. IKEA med fika, efter detta blev det middag på Grekens. Looovely!

MMmmmmmm!! :)

Hej, Greken! Hej! Jag är sååå määäätt!
Men satan va gööött det är!
Kyckling, klyftpotatis, tsatziki och sallad - på Grekiska Kolgrillbarens vis - oh heaven!

"Mys" med tjejerna senare på kvällen resulterade i att jag satt livrädd i ett hörn av soffan. Mysigt tjejer, jättemysigt. Tycker inte om läskiga filmer. Okej?! Och inte blir det bättre när de skrämmer upp mig ännu mer. "Ska ni dö eller?!" (Nej, gu nej! Gör inte det!! Mina brudar<3 )


Måste bara visa!

Klyftan gav mig en jättefin blomma som hon fixat med i skolan idag. PysselMaja är hon, och jag är jätteglad! TACK!

Åh, nu är det torsdag redan! Dags att sova så jag snart kan gå upp igen! :)
Födelsedagar är saker man ska vara noga med att fira.

I don´t know what to do with you. You don´t know what you do to me

Tanke!

Pappa dyker upp imorn, han har lovat en skohylla. Ska jag då:

1) röja undan alla skor innan han kommer hit, för att inte orsaka ett smärre kaos för honom
2) eller helt enkelt låta alla sötnosar stå snyggt uppradade?
3) Gå till skomakaren innan han kommer hit, då blir det ju inte lika många?

Hmm.. Att det kan vara så knepigt.
Alternativt finns ett alternativ fyra

Övriga förslag?

En ny start av vecka

Det är så fruktansvärt löjligt, varför ska en vecka börja på en måndag? Jag har länge motsatt mig detta påhitt taget rätt ur luften. Därför har jag bestämt mig för att veckorna börjar på onsdagar, när det är en ny rad och vecka på p-piller kartan. Men för att passa in i världens mall och rim och fasoner, så leker vi att det började en ny vecka igår.

Igår, måndag, veckans första dag. Vaknade med ett ryck av ett sms vid sjutiden, orkade inte bry mig och sov vidare. Så sjukt gött det kan vara!
Ringde sjukvårdsupplysningen och flirtade lite. Svar: Drick mycket vatten. Gärna varmt med honung eller citron. Men ring läkaren så de får kolla upp dig. Ringde läkare. Svar: Kom hit kl 15. Okidoki. Nej, du har nog ett virus, men om du haft ont i halsen så länge så ger de sig nog snart. Vila. Jag hatar att vila, speciellt när jag inte vill vila! Men jag har faktiskt gjort det. Nyinflyttade Carro, för att förenkla, kallas hon Klyftan, kom till stan, som vanligt hungriga så vi tog en fika på ett litet stället som såg mysigt ut från utsidan. Och som så många gånger förut, ytan är just bara en fasad. Där inne var en sån bitterfitta-kärring att jag inte pallade med henne. Visste inte om jag skulle bli sur eller skratta. Klen fika var det med och vi var uppenbarligen bara ivägen och hon påpekade surt som fan att hon minsann stängde om en timma. Ja, so what? Som att jag tänkte stanna i din sura atmosfär ändå? Ha're bra heeeej. För att avreagera mig på detta köpte jag nya grejer till badrummet från Lagerhaus :)
Sen chillade jag ner med fika hos Sara, (ja, jag fikar titt som tätt) sen körde vi Hollywood fruar och Roast kväll hos Cattis. Myspys :) Under kvällen bombaderades jag med en sjujävla massa sms från en god vän, som med mycket alkohol i kroppen verkade ha en otrolig förmåga att messa sönder sin telefon. Grattis. Klarar inte ens jag på fyllan. ALKOLÅS på mobiler?! Jatack!

Idag då.. har jag vart duktig i skolan. Vart en sväng på stan och spanat lite, kom inte hem med nåt som jag tänkt mig iaf. Fick två megastora paket på posten, lite kul att både mamma och pappa skickat varsitt, tackar Sara hjärtligast för bärhjälp! Inte nådiga! Älska att bo i City! Så nu fylldes garderobernas alla små fack och vrår på sig :) I soo like :) Lagade tacopaj och låtit Klyftan färga håret på mig. Blev kalas! Tack!




(Jo, glömde ju säga att ett av paketen, bland annat, innehåll ett par svart/vita skor.)

jag är dina skor, och du är mina <3
// Carro


"Friends are like diamonds - a girls very best friend. Just like lip stick, shoes, dresses and everything else, that never can let you down"

Chilla söndag

Tjoho!

Idag är det en sån där söndag igen. Fast idag är jag nykter, och har istället lyckats på något mystiskt vis fått grymt ont i ryggen, tar sisådär bara en kvart att ta sig ur sängen. Bättre nu än i morse i alla fall. Alltid något. Tror att jag hostat för mycket.
Klockan är 16.28 och mitt Friskispass skulle egentligen startat om 2 minuter. Det blir inget med det idag, å ingen vikarie fick jag tag på. Nähä. Synd! Har inte gjort nåt vettigt egentligen idag, tvättat bara. Pn, laddat upp lite bilder på fejjan, pluggat lite.. Men strax ska jag cykla iväg, (får se hur det går!) till Carro och ska spana in hennes nya  skola. Floristskolan :)

Tiger by my side

Varför?

Varför gråta när allt egentligen är bra? När man tror för mycket för fort och kastar sig in i det ena och det andra utan att veta vad som händer, vad vill man då? Jag vill inte veta allt. Jag vet inte vad jag vill, eller jo. Typ. Saker kan ta tid, och är det det som krävs, så vill jag att det ska få ta den tid det tar. 

Viva la vida


Okej, nu har det gått ett par timmar sen jag skrev. Har vart på prommis i solen med Elle, helt underbart. Så nu har jag tänkt å haft mig, så, allt känns bra igen :)

Fredag!

Tjosan!

Katastrof på bloggandet, pinsamt värre. Men ska försöka få ihop ett inlägg som plåster på såren. Hade långhelg och var ledig till tisdag, sen försov jag mig onsdag, så den blev nästan ledig den dagen med. Mys, mys med brudarna och lite plugg, och försök till att städa. Plus att cirka 5 kilo pluggböcker damp ner i brevlådan. Men har vart en kul vecka, som vanligt. Fortfarande lite krasslig. Men bättre är jag i alla fall :) Har sett nya delar av Västerås också, vart utanför Cityringen, det var lite läskigt..  :P Men nu har jag sett både Haga och Gärdet, är sjukt osäker på om jag hittar tillbaka dit. Med mitt prima lokalsinne. Sara, var kartläsare när vi skulle ut till Gärdet och Carros nya lägenhet här om dagen (flyttar hit imorn!). Jag hade inte hittat dit, (eller hem!) förmodligen gått vilse direkt. Tack SARA!
Om två timmar är det dags för BMB och gratis käk, Hej student! :)  Tänkte jag en sväng på stann innan, (eller efter?) känner ett stort behov av lite nytt. Nej, tänkte inte skor i första hand, men kan ju hända att de blir det ändå :P Sen är det filmkväll med brudarna. Myspys :) Men nu är det dags att städa klart!
Lovar bättring och hoppas Nilla vill fixa looken här ;)

LOVE <3

Söndag - 13 sept.

Idag är jag fortfarande liten och klen. Efter extremt lite sömn efter fredagens rocksittning med klassen (då jag och Carro gick hem tidigare, för att sova och bli friska, resulterade det hela istället i att vi tvättade, mitt i natten en fredag kväll. Normalt? Nej. Sen blev det toast och film, och klockan blev under olika omständigheter i vilket fall som helst, 05.30. Toppen!) Sen var det bara att masa sig upp till studentolympiaden, där våra rookies efter hårt arbete smackade in oss på en sjätteplats! Bra jobbat STRETCH! Ytterligare en sittning på kvällen, och sen mys med film och porre (popcorn för er som inte vet det) Dagen idag, är en söndag, som är jäkligt chill. Vaknade 12 och ringde till Carro och undrade om hon hade frukost, underbara Carro <3. Occuperade Klippan och såg Idol och lite på en film innan jag somnade. Nya livet är en bra tanke och ska tas tag i, ska bara pigga på mig lite mer först. Varit grinig värre idag med huvudvärk och trött som en jag vet inte vad.. Samlade iaf mod att kolla kontot idag. Tjena pengar? Neeeej! Inte riktigt. Utgifter =  Pluto / Kåren/ Systemet / Subway / Amore / Donken. Känner mig som ett riktigt hälsofreak. Verkligen. Inte.
Nu ska jag göra ett tappert försök att städa upp lite.
Godnatt

"Vill du ha en riktig sväng,
ligg då med ett rosa gäng!"

11 september

Då var vi här igen, denna dag som alla minns, och av någon outgrundlig minns alla va de gjorde denna dag. 2001. Våld är skit och det är något fel på världen, som vi själva lyckats skapa och till viss del verkar vi ibland va stolta över det. Det är inte världen i sig det är fel på. Det är nån ovilja vi människor har att vilja kunna förstå varann. Det är dagens filosofi. 

Så, nog om det. Tänkte starta med att säga: Allt som stod på min plan/att göra lista i förra inlägget, inte ens hälften gjorde jag. En tanke är inte samma sak som en handling. Ajdå. Men livet går väl inte under för det. Hur som helst vann Stretchrookiesarna Spexfinalen 2009! UTKLASSNING var det! Mos av alla andra föreningar, älskar mina rookies! Stretch har nu med sig en hög poäng till morgondagens studentolympiad. Jag och Carro (som bägge två dragit på sig något mindre friskt lager för tillfället) ska vara ansvariga faddrar HELA dagen, från kl 9 - 02. TOPPEN! Vi kommer typ dö. Så håll tummarna för oss, och koka gärna en kopp the och fixa toast åt oss när vi kommer hem.

Pubrundan va riktigt nice, tackar FBI för deras underbara fyllelöften på krogen. Alltid dealar vi lika bra. Nu är Stretch också inbjudna till deras finsittning i november. Inte illa! Men för att vi skulle få nåt elakt av dem, fick vi lite skit från FBI när deras spex drog igång, men det var rätt snällt iaf ;) They love us. Right? :P

Nya spår om Barbapappa igår, men det börjar spåra nu. En torsdag 23.40? Nej, det är inte okej.

Ska strax kila upp till Carro och se om hon lever / behöver smittas ner / dra på mig lite mer sjuklingsymtom / se film / dricka the / snacka skit / whatever.

Gjorde ett sånt där moget test på fejjan, "vem i Sex and the City är du?" Jag blev Carrie, skoshopaholicen. Nähä? Kom ju som en riktig chock......NOT!

ROCKSITTNING IKVÄLL (jag samlar energi. Heja mig!)

En bit sömn? Jatack! - 9 sept.

Herregu va dålig jag är på att uppdatera här just nu! Men allting går typ 110 och det är saker att göra hela tiden. Rookies hit, plugg hit, msn dit, gör det och det. Igår diskade jag faktiskt för första gången på 3 dagar. Har väl inte hänt så mega mycket, eller jo. Kanske.
Elbafesten var en stor succé och Mälekarrangörerna (mes amies!) ska ha all cred de kan få! Verkligen lyckat! Längtar redan till nästa år! ;) Söndagen blev det chillaste på länge, eller ja, typ. Subs till frulle, Amore till lunch, hamnade med Carro på ett äventyr (vi fick åka bil! :P ) på feta godisaffären och sen en chill filmkväll. Hej Tjockis, hej. Dags att ta tag i livet igen. Det är katastrof just nu!
Igår slavade och Carro på kåren, var hemma vid fem. skulle gått till skolan idag, men jag vaknade liksom alldels för sent, så det blev ju lite svårt. Hade en översocial sida på kåren igår, garanterat pratat med alla, snudd på iaf. Känns jävligt surt att vi ska få samma mat nu när vi har sittning på fredag. Fatta hur less jag redan är på Kyckling, klyftpotatis och tsatsiki, och till efterrätt en kladdkaka som alltid failar. Antingen smet, eller sten. Kul. Tycker det är jäkligt dålig stil av de andra som vi ska ha sittning med att inte snacka ihop sig med alla, det är bara nån förening som gått och beställt till alla. Lackar totalt! Men, det är bara att hoppas att det inte blir så katastofalt illa som det var på faddersittningen, (det var TOTAL katastrof!), och att det blir bättre än vad det var igår.. Är lite tvek, men men, det får väl gå. Orka bry sig.

Dagens plan, som är väldigt öppen för förslag, är typ följande:
* Städa (har fortfarande inte packat upp väskorna sen jag kom hit den 27 aug..)
* Hömta paket på posten (nu börjar jag känns skolans verkliga existerande.)
* Knarka the (jag vägrar bli sjuk)
* Plugga (5 dagar kladdanteckningar väntar på att bli läsliga!)
* Promenixa (har fan inte rört mig en millimeter sen rookie börja, HATA rookie.)
* Blogga och förklara att jag inte alls hatar rookie.
* SOVA (blev inte mycket av den varan nu på morran)
*Pubrunda med FBI.
* Å sen sova igen, allt jag bara kan, ledig imorn! :)

Harebraheeej.
.

ELBA-festen!

Hej!

Fyll på vinet, städa lägenheten, tagga på fest, och sen förfest i vårat underbara Hildehus! Drar till Elba 22.45. FEST! FEST FEST! :D Älskar studentlivet.

Vin -livets  dryck. Eller hur det nu var.

Barbapappa - var är du?! 3 sept.


Idag hände något ytterst mystiskt och fruktansvärt, våran fina fina Barbapappa har blivit stulen ur den lilla poolen. (kankse bra det, för han har vart nära att drunkna i säkert 3 år.) Ännu mer creepy är givetvis ett brev från kidnapparna som låg utanför faddergeneralens dörr! Vi satte upp efterlysningslappar över hela skolan, och hittlön utlovas! Har ni sett eller hört nåt, kontakta STRETCH!


Stretch sista spår av vår älskade barba! Var är han nu? Lever han? Kom hem till oss!

Vårat sista spår av vår rosa fina Barbapappa!
"Vi har kidnappat er älskade Barbapappa. Vi kontaktar er..."


Detta innebär en rejäl hämndauktion mot de fruktansvärda själar som gjort detta. Just nu misstänks alla. Jo, alla. Allt från Mälekon, Afrikas fattiga barn, LTD, IKEA, DALO, MACH, FBI, VSIF, Akademibokhandeln, Gröna Lund, VIK, och givetvis Barbamamma...
Jag är ändå så så mäkta imponerad av nån av dessa själar / grupper, som måste ha på tok för mycket fritid för att dra igång detta drama - ha tid att sen göra en Barbamamma facebook och sen snabbt och lätt slänga ihop en video. Det är jäkligt kreativt, MEN Ge oss Barbapappa tillbaka! Utan en skråma!

RSS 2.0