Bara onsdag - 29 juli

Trött och seg av de där supertabletterna som gör att man sover som en sten, deras egentliga funktion är att jag ska låta bli att pilla på det där såret jag lyckades få i förra veckan, lyckades jag pallra mig upp och va nere på stan till kl 11. Inte illa jobbat! För övrigt är jag grymt duktig på att skriva långa meningar och använda många kommatecken. Detta är vanligt i Frankrike annars. Lämnade tillbaka bågarna jag hade provat, blev inte nöjd med nån, Så jag och Emelie spanade ut nya favoriter. Fyra fick följa med hem, men två blev snart utröstade. Kan hända att jag beställer två par glasögon..
Fikade världens största kanelbullar på Leijas, nya bästa cafeet sen Paddingtons la ner (och blev Coffe Roomer. Jag gråter!) Sen råkade Jag, och mitt ego och mitt egos kompis, det vill säga mitt överjag, hamna in på Stereo (butik som kursar när som! Tyvärr!) två par jeans rikare och bara 400 spänn fattigare, sååå nöjd. Även om jag fick ta en storlek större på Cheap Monday jeansen, men kassörskan försäkrade mig säkert 40 gånger om att de ÄR små i storleken.. Tillslut fick jag ge mig och köpa dem. Jag skyller på fikat. Det var ju rätt storlek på Miss Sixty i alla fall! Fatta nice price! :D

Och det är bara onsdag! Det innebär att jag är ledig imorn, och inte fredag. Ajdå.. Eller fredag fram till kl 13.00 typ.
Måste plugga massor innebär det också. Men nu är det natt!

Söta drömmar

Erkännande - 27 juli

Lyssna!

Idag har jag fått höra något väldigt glädjande/ roligt / efterlängtat. Min kära mamma, har ERKÄNT att hon själv shoppade skor (och handväskor) som en tok när hon var ung. Precis som jag. Väskorna är jag ännu inte farlig på, det kanske kommer. Av detta dras fyra slutsatser:

Mitt beteende är helt normalt. (eller ja, i alla fall tillåtet)
Jag är ung. (fan va nice det är!)
Jag får alltså shoppa fler skor (för jag har skoshoppargenen.)
Mamma tycker om alla mina skor (nästan i alla fall) Mina sötnosar!

Ville bara säga det. Nu ska jag plugga.

SHOpaholic mes amies!

(Och DiscoCarro, jag håller med, värdelöst att betala augustihyran när vi ändå inte är där. Tänk det i skor!! Eller ostar då om Kakan fick räkna om det.. )

Imorn kommer lön - 26 juli

Drog en sväng ut till torp för att leta efter de där jeansen som jag här om dagen hade en fight med. Fanns inte ett enda par. Inte ett dugg shoppingsugen alls, det är udda. Roade mig med att köpa parfym med ett egentligen för gammalt presentkort, men det fanns ju inget sista datum på det, så jag fick använda det ändå. Blev Sarah Jessica Parkers, doftar lovely! Tog ju bara sjuttielva år att bestämma mig, och tanten bakom disken tyckte nog att jag var en jäkla jobbig prick. Try to put on a smile, typ! Men jag är nöjd :)

Försökt hela dagen, ja nästan, att få tag i det där stället som jag ska ringa när jag ska sjukskriva mig. Efter fjärde gången svarade dem. Hatar maniska telefonröster som lugnt sansat och överpedagogiskt säger: är på lunch / kan ej svara nu / är upptagen / är åter här, i morgon.
JIPPIE, vad glad man blir av dem.. Men nu har jag ringt dit i alla fall, nu måste jag ringa jobbet och sjukanmäla mig, där också. Vem kom på ett sådant dumt system? Omständigt.
Men, imorn är det LÖN! Ska bli fint, dags att börja spara rejält för hösten och sen Thailand ju! :D

Tillbaka på Västkusten - 25 juli

Hej,


måste börja med att säga att lägenheten blev jättefin! VÄLKOMNA att hälsa på när ni vill! Min standardkommentar här på bloggen: Bilder kommer snart, eller när jag är teknisk nog att fixa det, efter att jag ens kommit på tanken att fixa't.

Nu har jag kört bil en massa mil och åter landat på västkusten. Vi skulle åka tidigt idag var tanken, typ 9.30. Det blev inte så, då hade vi inte ens vaknat.. Så närmare 11.30 kom vi iväg. Givetvis efter ytterligare ett par bitar pepparkaka. (måste äta upp de sista ikväll, sen vill jag inte ha mer sånt på jääättelänge!!) Mamma och jag tjötade i princip hela vägen, sådär som vi brukar om allt och ingenting. Och alla klassiska frågor lyckades vi  såklart få med (ett antal gånger..) :
"Ska vi äta snart? / Är vi framme snart? / Är du trött? /  Kissepaus / Vänster? Det var väl höger?! / Vart ska vi nu? / Varför kör den bilen så? / Öh? / Hur hamnade vi här? / Ligger inte det där stället här nånstans? Typ snart? / Har de glass tror du? / Hur mycket är klockan? Törstig .. and on and on.. "  Haha, kul hade vi i alla fall!
Tog en inte oväntat nog, fika hos mormor när vi landat i stan. Typ en timma efter att vi fikat på glass. Trött som tusan är jag i alla fall. Ser ut att få huset för mig själv ikväll, så jag tänker inte göra ett smack. Eller, ja. Jag ska nog plugga lite. Men inte så mycket mer än så.
Nu vet ni.

Tjingelingsa!

23 juli

I denna genomkvalmiga dag har jag minsann gjort massa saker

Började med en tur chock framför spegeln, fått en rejält svullen läpp och vet inte hur det blev så. På order från mamma ringde jag vårdcentralen och fick en tid.
Drog på mig ett par grå strumpbyxor, orkade inte raka benen.
Såg höstaktigt ut, det går inte. Bytte om. Fixade benen och allt blev mycket bättre.
I väntan på att komma dit tog vi en tur till Coop och Jysk. Letar efter en duschstång, men det går sådär. Men nu har jag hittat en på Julas, eller om det var Biltemas hemsida. så dit blir det imorn.
Köpte megasnygg vattenkokare :)
Kvalmigt kvalmigt kvalmigt.
Trött och åt en snabb lunch och kilade sen ner till lilla vårdcentralen och en trevlig läkare. Fick pencillin och får inte pilla på såret.
Blev en sväng på stan med mamma, skulle till apotektet, men landade ju förstås in på massa butiker på vägen.
Väldigt kvalmigt.
Kämpade med ett par jeans i ett alldels för trångt provrum
Paus
Startade en ny strid med jeansen i hopp om att de skulle ge med sig att passa. Efter några minuter tog tålamodet mer än slut. Fick sen veta att de var felmärkta och egentligen två storlekar mindre än vad som stod. Kändes ju lite bättre då.
Kändes dock mindre bra när jag rotade igenom alla paren och inget var i min storlek.
Trött.
Till apoteket.
Varken jag eller mamma orkade laga mat, idag heller. Så vi knatade till global living och åt en megagod lasange. Trött och grinig.
Fikade. Pencillin och mjuk pepparkaka. Grinig som fasen.
Somnade.
Bloggade.
Och nu ska jag göra nåt vettigt.

"Hare bra heej."



Västerås - 22 juli

Snabb sammanfattning:

Idag:


Frulle
Plugga
Återbruket
Stan
Lunch på stan
Mera stan
Lägga på parkeringspengar
Skruva lådor
Röda lådor på plats
Nya gardiner på plats
Carro och Sara här
FIka
Plugga
Byta parkering
Lägga på parkeringspengar
Lilla Konsum
Plugga
Blogga
Msn
Fika
Tjöta med mammi

Återkommer om det är nåt.


Igår:

Med Mamma
Frulle
IKEA
Maxi
Köttbullelunch på IKEA
Paus
Carro "Hej-stampar" i golvet
Skruva IKEA-grejer
Tappa tålamodet
Försöka hitta det igen
Skruva IKEA-grejer
:)
Paus
Välkomna min nya kära granne och underbara babe Carro
Snacka strunt
Sova.

"Tack för visat intresse" (Sara du är bäst!)

Bil, E20, höger, vänster, Västerås - 20 juli

Go kväll!

Nu har jag kommit mig hem, till Västerås. Har bilat upp med mamma som sällskap och våran egna påhittade karta, men rätt kom vi allt :) Fick ju stanna på Rasta (vägarnas vän) i Götene och det var köööö. Det var drygt. Plus att framför oss stod ett par från Malmö och ett från Stockholm, plus deras femtielva ungar (typ 4) och tjöta något hysteriskt. De skulle planera. Good luck to you. Har lärt mig idag att planering är inget att sträva efter. Det är onödigt.

Som imorse, skulle vara smart och spana in på Stereo en sväng innan vi åkte upp hit. (För det var ju stängt igår efter att jag jobbat, för att det var ju SÖNDAG! Och jag trodde det var onsdag hela dagen. Toppen.) När alla andra affärer har öppet på stan efter klockan 10 på en måndag, tyckte jag givetvis att Stereo också skulle ha det. Nej, tack och hej "Stängt söndag och måndag". Slutade med att Wani hade ett par jeans som jag traskade hem med istället. Jaja. Noga. Sprang sen på mormor på stan, hon har namnsdag så det blev givetvis att åka hem till henne med släkten och fika. Vi fikar allt som oftast, ja det är sant. Finns det något att fira så why not? Mamma och jag packade in oss (läs alla mina grejer, 8 väskor en massa kassar, dammsugare och ett bord +  mammas grejer) i bilen och sen gick allt enligt planerna. Planerna som egentligen inte fanns då. Jag tycker förresten inte om husvagnar, men det hör ju inte hit. När vi väl kom på plats i la grande ville Västerås, gick dörren inte att låsa upp. TOPPEN! Det var inte planerat, men det gjorde ju inget, för vi hade ju inget planerat och alltså ingen tid att passa. Så fick ringa superjouren som fixade det hela. Så det gick ju bra. Men har fått en stor fläck på golvet som inte var där när jag åkte för sex veckor sen.. Vattenskada? Eller vad?! Fattar inget. Så ska ringa å säga till la kvartersvärd att kolla upp det imorn när jag vaknat.

Hur som helst blev det en bra kväll, mamma och jag har gått runt på stan och strosat, handlat mat och pysslat lite. Men nu har vi landat i soffan bägge två och har ingen ambition att göra nåt annat. Trötta! Men mysigt.

TodilooNattinatt!

Omplaneringar - 18 juli

Jobba.
Plana om det resterande av sommaren. Blir ingen sommarstuga, utan plugg i Västerås. Med Mammi :)
Laga lunch till imorn.
Sova.

Pussnatt

Ledig :) 17 juli

Tjaaa!

Nu har solen gått i moln, det tyckte jag var lite kinkigt! 
Igår var en skitdag på jobbet och allt var kaos, fi faen.. Så jag är mer än glad att vara ledig idag. Så härligt! Somnade 21.15 igår efter ha promenixat och mumsat blåbärspaj med Mariella, å vaknade 10.15.. 13 timmars sova brukar inte vara min grej, men, gött var det. Åkte till stan och råkade komma hem med ett par jeans från Stereo, värsta rean innan de stänger ner. Riktigt kap! :)
Insåg sen att jag inte lämnat in papprena till jobbet med kontonummer.. Har ingen lust att vara utan min junilön! Men nu ska jag få den på kontot i alla fall. Duktig jag är ibland! Fixade kycklingsallad med fetaost, vattenmelon och jordgubbar (och allt annat gott) tills Nilla kom hit. När jag ändå var i farten blev det en nektarin och jordgubbskaka också. (Jag som aldrig bakar annars!! Okej, väldigt sällan då!) Spanade Thailandshotell och har nu några alternativ som vi ska kika lite närmare på. Det ska bli så sjukt nice! Får snart börja med nedräkning ju ;)
Ska jobba kvällen i morgon, dag på söndag. Sen blir det tåget till Västerås en sväng.
 
Fullt ös, medvetslös.

Solig eftermiddag - 14 juli

Hej, allt väl?

kan väl säga att jag inte blivit så mycket klokare sen sist. Bara så ni vet.
Annars har jag jobbat idag, ett 8 timmarspass, gick rätt fort och fullt upp hela tiden,  många som behöver hjälp med mycket. Sen åkte jag hem till Emelie och snacka skit om allt mellan himmel och jord på hennes megabalkong, åt middag och fikade. Det var nice! Hon tyckte väl att jag borde festa utan att få blåmärken så att jag skulle undvika "misshandellooken" dagen efter.. Hihi!
Kom hem ganska nyss och hamnade inte helt oväntat här, vid facebook och kära msn. Har gått och nynnat på Share it with me hela dagen, kanske för att jag hjärntvättade mig själv med den innan jag somnade igår. (Ja, jag glömde byta låt.) Hmm? Möjligt.

Imorn är det jobb igen, kväll, så vi får se vad för hyss jag hinner med på förmiddagen. Hade en plan om att städa lite nu ikväll (men det har jag sagt sen jag kom hit, och det var väl en månad sen. Vi får se helt enkelt. :)

Damm är änglarnas tofflor

Jag vet inte - 12 juli

Jag vet faktiskt inte vad som händer just nu. Jag tänker nog för mycket. Men ibland så måste man. Har nån halv panik över massa saker. Så idag grubblar jag bara en massa. Återkommer senare om jag kommit fram till något (mycket tveksamt i nuläget.)

Tjing

På vischan i Värmland

Haha! Jag har upptäckt att värmlänningar är ett mycket trevligt folk, mycket glada i hågen där de bor i gröna skogar och.. ja, skog. Måste tacka alla som var på gårdagens fest, var det roligaste jag gjort på länge! THANKS! Nyligen hemkommen till kusten igen. 8 blåmärken rikare (än så länge!) Tjusigt brud, tjusigt! Not! Jag skyller det hela på dig!  ;)
Galnaste fyllan hittills, alla gårdagen drinkar och glas brukar annars räcka en månad eller så ;) Men fi faen va kul det var! Ute på vischan med svarta klackskor (ser gråa ut idag efter lite lera på sig..Oj, hoppsan..!), LBD och trevligt sällskap. We like! Hem kom vi vid.. tja 04.00 kanske?
Upp klockan 8 och var rätt pigg en stund:

Jag: GODMOOOOOORGON!!
Carro: Jennifer, fan, du är fortfarande full. Sov!


Nånstans där i gränslandet mellan nykter och onykter lyckas jag i alla fall få tag på en sista minuten från sj:s fantastiska hemsida. Checkt! Något trötta och  dryga pallrade vi oss upp ändå för att ta bussen till Skövde. Kl 8.40. Toppen. Pigg och fräsch, pigg och fräsch!
Fråga el bussischaffis om man fick fuska på bussen, (räcker väl med att åka till Gullspång och sen bara visa fritidskortet så kommer man hem ju!) de fick man inte, men för den här gången gick de väl ändå sa han. Som två fån satt jag och Carro där, men men, who cares, inte i perfekt skick, men va hade man väntat sig? Sov typ hela resan.
I Skövde passade jag på att shoppa lite. Skräll?! Nej. Men det var bara bra saker som vanligt. En tröja, en skjorta och en klänning. Kaaaatching! Fick åka ett 35 minuter försenat X2000 direkt, utan byten och sånt trams. Det var niiice!

Nu är min ambition att faktiskt knappast inte göra ett smack idag.

I Need A Hero!

Långledig - 9 juli

Hej mina änglar, demoner, sötnosar och tokar, töntar, babes och allt vad annat jag kommer på för kreativa namn åt er.

Idag har jag jobbat. Igen. i 8 ½ timme. Är det seriöst meningen att man ska jobba åtta timmar sen också? Typ som normal arbetsdag? Det är nog egentligen lyx att plugga!! Idag gick dagen hyfsat fort ändå, så det var bra det.
Folk frågar hur det går på jobbet och jag svarar att i nuläget ser det ut som att jag ska blir bortgift med en av patienternas barnbarn. "Han är stormförtjust i dig, jo minsann och pengar, som gräs, överallt har han. och en segelbåt!"
Imorse kallde tanten mig för sin älskling. Vadå gulligt?! :P Värre än så är det inte!

 Men jag var något galet trött hela dagen. När det var en halvtimma kvar piggade jag på mig. Skulle ändå inte skada att sova ett par timmar nu. Kommer över besök ikväll, mammas väninna, trodde att jag skulle slippa vara social och typ kunde uggla på msn (läs plugga) och somna om typ en kvart. Nej, inte läge för hennes dotter (som jag inte träffat på.. typ.. jag minns inte ens hur många år sen det är.) Så det blir fika och så istället. Innebär att jag borde städa. Innebär att när jag tänker tanken en gång till, MÅSTE städa. Bläää! 

Så istället, tänkte jag berätta om något roligare!

*Råkade hitta en klänning igår, så sommarsöt! Kan hända att det blir den imorn. Jag vet inte. Det är först nu man kommer på att resten av partygarderoben är kvar i Västerås. Toppen. Men det fixar sig.

*Fest imorn. Inte festat på evigheter.

* Jag har ingen aning om hur jag ska komma hem från Kristinehamn på lördag. Dit går tågen på bra tider. Men hit, palla vänta två timmar Öxnered på nästa tåg! Nej tack! Hmm.. Kankse ska höra om nån kan hämta upp mig där.. Kanske borde styra upp detta på något sätt.

* Hjärntvättad av jobbet. Sjunger på Lotta Engberglåtar hela dagarna. Kan inte texten, men vem bryr sig.NAnanAA!!

* Har varit teknisk igen.(Ja, du hör ju, detta kan ju inte bli annat än kul och ka os!) Skulle radera en massa gamla grejer på den förra datorn, slutade givetvis med att jag blev sur, irriterad, fick ont i ryggen, tröttnade totalt, skrattade och raderade massa filer (som jag givetvis inte har en aning om vad de har för funktion.) Lika glad för det, så tog jag bort en massa grejer som jag tyckte verkade onödigt. Så.. Nog för att eländet inte fungerade så speciellt bra förut, nu går det inte ens att starta :) Jaha, så kan det gå.

* FEST IMORN!

* Min fantastiska mobil, diagnos okänd än så länge. Symtom som virrighet, black outs och lite långsammare än normalt. Nu har den fått för sig att det inte är någon nätåtkomst här hemma. Checkt.

* Bara för att jag skrev så, så fungerar den igen.

*Har fortfarande inte flyttat en pryl från golvet (från fel till rätt plats) och gästerna har redan varit här. Good job.

* Nu är jag ledig! (tills på måndag).

SKÅL!





Nyttighetsfail - 6 juli

Analys:

Idag har det minsann regnat, så mycket att det ett tag så ut som dimma. Såg ju ingenting. Roade mig med att plugga muskler i nedre extremitet, och hitta på saker i pauserna som tog lite längre tid än planerat. Typ, ringa Ulrika, Eleonor och Carro. Det tar sin tid. Skulle ha en nyttig dag, har knappt rört mig en millimeter. Gått till köket ett par gånger, och till bilen. Hämtade upp mamma när hon slutade och vi åkte hem till mormor och fikade. Slutade med att jag fick åka tillbaka dit så fort jag hade kommit hem, hade glömt att lämna en sån där superbra grej som man har över tårtor, så man kan kånka dem med sig. Som en ostkupa, fast för tårtor.  Snacka skit med mormor ett tag innan hon tyckte att jag var sugen på pizza (nyttighetsfaktorn stiger med stormsteg..!?) Vilket rent praktiskt innebar att hon ville ha pizza. Så det blev det, gött gött :) Palma Special utan räkor och riktig pizzasallad! Me liike! Tyckte folken som aktivt nog försökte ta sina löprundor och powerwalk-promenader i det för tillfället ovana vädret var rätt duktiga. Men,ha! Nyttighetsfaktorn not så hög här today, men det kommer fler dagar!

Nu ska jag boka biljett till Kristinehamn och festa järnet på fredag, måste bestämma vad som ska drickas också.. Hmm.. Och jag som inte har beslutsångest.. Nänä..  
Kom på att jag inte festat sen stora sommarfesten! Så det ska bli jätteroligt, plus att några av mina bästa västeråsbrudar är där också! Kan ju inte bli annat än bäst!

Love<3

Bullaren - 4 juli

Hej!

Jag vet, har varit kass på att skriva här nu. Någon dag i alla fall.
Så lite för att catcha up! 
*  Thailandsresan bokad och betald. Nu återstår att hitta bra hotell.
* Varit med Emelie och badat i Skeppsviken
* Kört till Bullar'n och hamnade med mamma på ett jättemysigt café på hemvägen. Och de hade en stor loppis. Vi som aldrig, aldrig går på sånt. Det var riktigt roligt!

Hur som helst, idag jobbade jag till klockan 12, Sen hämtade jag upp Mamma och så hamnade vi tillslut i Bullarn på mammas kusinträff. I Flötemarken. (Man kör typ rakt in i skogen, och sen ytterligare en halvmil) Fint väder och jättevarmt i sjön! Kul att träffa så många som man aldrig förut sett, himla trevlig släkt man har alltså! =) Kalasgod mat, med massa frukter, bär, rostbiff, potatissallad och annat gott! Vi lekte lekar och hade skoj. Så kul att se gamla kort på morfar och hans syskon. Morfar har verkligen inte ändrats mycket! Så fina kort så. Jättelyckat! Överväger skarpt 60-tals looken.. ;)
Blev våfflor på hemvägen och shoppade i Hällevadsholms folkets hus. Sånt där man absolut inte gör annars. Har köpt fyra stycken glasmuggar med chockrosa handtag, så fulsnygga att de var lätt värda att ha i samlingen! Bilder kommer!
Härlig dag! Tack alla!

Nu ska jag sussa! Natti natten!


Respekt och Kärlek!





2 juli

God morgon!

har du vaknat? Fråga mig inte varför jag är upp nu, (06.55). Jag tippar på arbetsskada! MEN, det är sol så det gör inget!
Har just läst igenom Nillas fantastiska förslag till Thailand. Seriöst, bruden är ju bäst! Ska träffa henne lite senare (för hon sover garanterat ett par timmar till! :P ) Planen är även att bada och sola idag. Och plugga. Nytta med nöje blir alltså, plugga i solen :) Ska även kolla upp lite om hur det är med nästa veckas fest, i Kristinehamn tror jag den blev. Är ledig nästa helg! Jobbar tre dagar nästa vecka!

Måste bara berätta lite om igår efter jobbet (det är lång att jobba 8 timmar!) Då åkte jag, Carro, hennes syster Therese + 3 av hennes vänner ring ute vid Ranneberg. Det var jätteskojs! Och riktigt varmt i vattnet (23 grader!) Hett tips är att vara tyst när man hoppar i havet, vet inte hur många gånger jag lyckas tjoa och prata samtidigt somjag skulle hoppa i. Saltvatten är, och smakar SALT! (Överraskning?! Donken på det, det var den dagen det :) Vadå effektiv!  :P

Göra

* Kolla med Elle om Kristinehamn (även biljett i så fall)
*Plugga anatomi
* Sola
*Leka med Nilla (boka resa?????!! :D )
*Bada med Matte och Nilla

Frulle nu!

Lev livet innan livet lever dig!



Titta kvällens nattsuddsfynd! Lovely!

Titta dessa underbara pärlor :)

Bokat resan idag! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Köpte ett par skor i rent lyckorus. Nu blir det till att spara!!

Godnatt!!

RSS 2.0